Tärkeimmät pelini Ps1:sellä

Ensimmäinen konsolini jolla pelasin pelejä oli Playstation 1. Kerron vaa ns. tärkeimpii ja nostalgisimpiä nuoruuden pelejäni. ps. en omista kuvia.

Disney's Hercules [U] [SLUS-00529]-front

Nostalgia 5/5

Ensimmäinen pelini jota pelailin aina kaverini kanssa 4 vuotiaana oli peli nimeltään Hercules Action Game. Sitä tuli aina mätettyä lapsuuden kaverin kanssa monta tuntia putkeen vaikka ei koskaan sitä päästy läpikään. Yksi nostalgisimmista peleistä jota tuskin enää löytää mistään.

spyro-the-dragon-2-gateway-to-glimmer-cover-eu

Legenda peli

Varmaan paras lapsuuden peli jota tuli pelattua pienenä on Spyro 2. Liian legenda peli ollakseen oikea, eka peli joka tuli vedettyä 100% 3 kertaa :DD koska liian hyvä. Oli pakko hankkia tää myös ps2:lle ku liia hyvä :D. Tämän pelin ansiosta oli pakko lainata kaverilta Spyro 3, jota ei koskaan ehtiny vetästä läpiku kaveri halus aina takas se :P Spyro 3  olis ollu aika reippaasti meikä suosikkipeli jos olisin vaa joskus saanu sen itelle ikiomaksi nii enny pistä siitä eriksee mitään muuta.

NHL '98 [U] [SLUS-00519]-front

Eka änäri<3

 

Eka NHL peli tuli koskaan pelattua. Ainoo asia mikä jääny tästä pelistä mieleen on se että pysty taklamaan maalivahin eikä siitä tullu yleensä jäähyä. Iha hyvä peli vaikka grafiikat oli ihanaa pikselimössöä :].

 

 

 

Vanha kunnon Crash Bandicoot jota en valitettavasti koskaan onnistunu saamaan itselleni p:. No tätä peliä pääsin pelaamaan kaverillani ja en kyllä kadu tämän pelin pelaamista ainoastaan sitä etten itse sitä saanut koskaaan. En muista tästä kovin paljon paitsi sen että oli aikansa huippu peli.

Crash-Bandicoot-1

Peli jota en koskaan saanut :'(

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s